Betalen

Betalen van een online bestelling

Betalen in zijn geheel vooraf

iDeal: online betalen vanuit een beveiligde online omgeving. Makkelijk, snel en via Internetbankieren bij je eigen bank. Je kunt alleen betalen met iDeal als je al gebruik maakt van Internetbankieren. Zodra je in de online shop op afrekenen klikt verschijnt het scherm van de beveiligde pagina van de Rabobank Omnikassa. Hier kun je je eigen bank selecteren en vervolgens betalen via Ideal.

Je kunt bij het afrekenen kiezen op je jouw product wilt laten versturen of zelf komt ophalen in de winkel.

Betalen aan de pakketbezorger

Rembours: als je ervoor kiest om je bestelling onder rembours te laten verzenden, dan houdt dat in dat je contant afrekent met de chauffeur die de zending komt afleveren. Houdt rekening met € 20,00 administratie- en verzendkosten voor een rembourszending. Je kunt alleen contant en gepast betalen aan de chauffeur. Daarnaast moet je voor deze zending een handtekening zetten.

De rembourskosten worden zichtbaar in het afrekenscherm van de webwinkel op het moment dat je kiest voor verzending onder rembours. Het pakket is te volgen met een track & trace code die wij je zullen toesturen. Pakketten die zwaarder zijn dan 30 kg en/of groter dan 175 x 78 x 58 cm kunnen niet onder rembours worden verstuurd.

Betalen in de winkel

In de winkel kun je zowel contant als met pin betalen. Wij geven er uit veiligheidsoverwegingen de voorkeur aan dat je met pin betaald.