Greennest experience Hotel

Op dit moment zijn er 2 Greennest plekken live: de Greennest Gallery Amsterdam, met daarin de shop en de showroom met kamerplanten, groene wanden en botanisch design. En de Greennest Gallery expo Utrecht in de Botanische tuinen van de Universiteit. Maar er zijn meer plaatsen in de stad op weg om Greennest te worden: plaatsen waar de groene sector de vergroenende stad kan ontmoeten en waar wederzijdse inspiratie en kruisbestuiving plaats kan vinden.

Het Greennest Experience Hotel

Ruik, zie, voel en hoor groen. Stel je voor: aan de rand van Amsterdam. Direct langs de A9. Vlak bij Schiphol en vlak bij de stad. Een enorm groen gebouw. Waarin je met al je zintuigen de weldadige kracht en pracht van bloemen, en planten in zes biotopen kan ervaren. Dat is Greennest experience & Hotel, het eerstvolgende Greennest icoonproject voor groen geluk en groene gezondheid.

Beleef in het GreenNest experience Hotel wat bloemen en planten met je doen! In dit gestapelde parkhotel van zes verdiepingen zie, ruik, hoor en voel je steeds een andere natuurlijke omgeving.

Twee topsectoren (tuinbouw en gastvrijheid) bundelen de krachten om met deze unieke en interactieve aanpak bezoekers en hotelgasten in contact te brengen met groen van over de hele wereld.

Overnachten in het groen kan in de speciale, hangende, lodges waarmee de verdiepingen zijn uitgerust. Vanuit de gemeente Amsterdam is al een locatie gereserveerd voor dit bijzondere hotel dat tuinbouw en toerisme verbindt. De grondleggers van GreenNest, InnovatieNetwerk, Stichting Sign en Stichting Stirr benaderen de komende periode investeerders om de haalbaarheid te onderzoeken.

 

greennest hotel

Neem contact op met Peter Oei als je hier meer over wil weten of Download de brochure