Greennest Gallery Utrecht

In juni 2017 is de Greennest Gallery bij de Botanische Tuinen van Utrecht geopend. In deze Greennest Gallery is een expositie van groene innovaties te zien, zoals groene wanden (voor binnen en buiten) en groene akoestische oplossingen, maar ook groeisystemen voor kiemplanten.

De expositie is ingericht langs de waarden van groen en is zowel voor consumenten als professionele klanten interessant.

Architecte Mireille langendijk maakte het ontwerp voor de tentoonstelling op 200 vierkante meter. Studenten van de opleiding Bioinspired Innovations van Universiteit Utrecht richtte de tentoonstelling in opdracht van SIGN in.

Openingstijden Greennest Gallery Utrecht:

Woensdag 10:00 – 16:30
donderdag 10:00 – 16:30
Vrijdag       10:00 – 16:30
zaterdag    10:00 – 16:30
Zondag      10:00 – 16:30
Maandag    gesloten
Dinsdag      open op afspraak

Adres Botanische Tuinen Utrecht, Fort Hoofddijk, Budapestlaan 17, Utrecht. Vanaf de ingang is het ongeveer 10 minuten lopen naar het kassencomplex van de Greennest Gallery.

Logo Stimuflori    Logo universiteit Utrecht

 

Logo Ministerie van Economische zakenSIGN logo

Greennest Gallery is tijdens openingstijden van de Botanische Tuin te bezoeken in het kassencomplex van de Universiteit Utrecht. Greennest Gallery is een initiatief van SIGN met steun van het ministerie van Economische Zaken en Stichting Stimuflori